ŽOK Agrotehnika – OK Belišće 0:3

U 18. kolu 2. A HRVATSKE LIGE odbojkašice Belišća su na gostovanju u Osijeku, kod bivših prvoligašica Agrotehnike upisale još jednu uvjerljivu pobjedu. Rezultat po setovima 25:15, 25:10 i 25:20 dovoljno pokazuje, da su Belišćanke bile superiorne tijekom cijele utakmice. Do manjeg opuštanja došlo je u trečem setu, kada su domače odbojkašice ozbiljno zaprijetile i gotovo dostigle prednost mladih Belišćanki. No kod rezultata 21:20, na servis dolazi Nikolina Kujundžić ,te sve dileme oko pobjednika, riješava sa nekoliko odličnih servisa. Upisana je osma pobjeda odbojkašica Belišća i slijedeći vikend je stanka u 2. i 3. ligi, a sve zbog prvenstava u kadetskim i mlađe kadetskim ligama.

Mlađe kadetkinje će u Slavonsku Požegu, a ŽOK Vallis Aurea je domačin 5. turnira , na kojem će snage za poredak od 5.- 8. mjesta uz domačina i mlađe kadetkinje Belišća odmjerit, Đakovčanke i odbojkašice iz Vinkovaca. Podsjetičemo da je Belišćankama za jedan set izmakla borba za medaljep na ovom prvenstvu.

U okviru Slavonske lige, Belišće ll, je također, ali na gostovanju u Strizivojni ostvarilo pobjedu i to rezultatom 3:2, a podatak da je peti set pripao Belišćankama, govori da je to bila još jedna lijepa , ali i nadasve uzbudljiva utakmica.

Protiv Agrotehnike u Osijeku su nastupile: Mia Puljek, Nikolina Kujundžić, Lidija Seder, Vlatka Jerbić, Dora Sobodić, Ines Šoštarić, Marija Đurđević, Lana Nikolić, Lana Seder i Barbara Špoljarić.