ZAVRŠNO OCJENJIVANJE I DODJELA DIPLOMA U ŠKOLI PLIVANJA

Danas, 19. kolovoza 2016. godine, na bazenu u Belišću održano je završno ocjenjivanje i dodjela diploma polaznicima škole plivanja. Škola plivanja u Belišću održava se dugi niz godina, a ovo je četvrta sezona tečaja koju u potpunosti financira Grad Belišće za djecu s područja grada.

Ove godine, školu plivanja završio je rekordan broj polaznika, točnije njih 139. Ostvarena je i suradnja sa Zajednicom športskih udruga grada Valpova koja je za djecu s područja Valpova sufinacirala sudjelovanje u ovoj atraktivnoj ljetnoj školi, a ove godine školu je pohodilo i nekoliko polaznika iz drugih krajeva Lijepe Naše.

Važno je istaknuti kako je ovu hvalevrijednu inicijativu prepoznala i međunarodna Komisija za evaluaciju za Europski grad sporta koja je u svoj program posjeta Belišća i prigradskih naselja uvrstila i školu plivanja na kojoj su prisustvovali s velikim zanimanjem.

I ove godine, vrijedni instruktori plivanja bili su Slavko Golik, Vladimir Lakat i Zdenko Weber. Diplome 4. i 5. skupini danas su dodijelili viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća Ana Pavlović Martinović te tajnik Zajednice športskih udruga grada Belišća Josip Mađarić.