VUKOVAR II – BELIŠĆE 3:0 (25:14 ; 25:16 ; 28:26)

Nakon pobjeda protiv Agrotehnike i Valpovke, uslijedila su dva poraza odbojkašica Belišća, prvo protiv Osijeka 06 na domaćem parketu, te u nedjelju u Borovu od Vukovara rezultatom 3:0.
Iako nekompletne, belišćanke su u Borovu imale svoju priliku, ali ju nisu uspjele iskoristiti. Naime, u drugom setu su imale vodstvo od 8:0, ali to nije bilo dovoljno, da se set i dobije. U tom trenutku vukovarčanke riskantnim, ali pokazalo se i ubojitim servisima uspjevaju preokrenuti rezultat u svoju korist i povest 2:0 u setovima.
Ipak, u trećem setu odbojkašice Belišća popravljaju svoju igru u obrani i na prijemu servisa, te drže vodstvo do pred sam kraj seta, kada ne koriste dvije set lopte i mogućnost da se iz Borova vrate neporažene.
Odbojkašice Belišća trenutno drže šestu poziciju sa pet pobjeda i četiri poraza, a priliku za popravak ovog skora imat će u subotu pred svojom publikom protiv ŽOK Viteza 11.
Utakmica se igra u 16 sati.

Mlađe kadetkinje su završile prvi krug mlađe kadetske lige, te sa četiri maximalne pobjede i osvojenog prvog mjesta u svojoj grupi, nastavljaju kao nositelji, borbu za sam vrh . U konkurenciji je 18 ekipa.