VETERANI BEL-a POBJEDNICI GRADSKE KUGLAČKE LIGE SEZONA 2018/2019

Sve čestitke Veteranima Bel-a na osvojenom prvom mjestu!!!

Sinoć je na Gradskoj kuglani u Belišću odigrano 10. kolo Gradske kuglačke lige. Odigrano kolo, bilo je ujedno i posljednje kolo ekipnog dijela takmičenja u kojem se dobio ekipni pobjednik ovog zanimljivog natjecanja kuglača rekreativaca.
Nakon uvodnog meča između Babuški i PPK Bazinge, meča u kojem su Babuške ozbiljno zaprijetile, pogotovo Monika Đurković (s najboljim rezultatom kod žena, 245 srušenih čunjeva), iste su na kraju poražene rezultatom 2 : 4, zbog ukupno manjeg broja srušenih čunjeva (929 – 965). Tako su Babuške zauzele 5. mjesto ukupnog poretka, dok je ekipa PPK Bazinga ovom pobjedom „zacementirala“ 4. mjesto.

Odmah nakon uvodnog meča, uslijedio je najzanimljiviji meč 10. kola. Na kuglani prepunoj gledatelja uzavrela je napetost i iščekivanje ishoda meča između Veterana Bel-a i Viteza. Veterani su već svojim prvim igračima Zvonimirom Hartmanom i Borisom Karšom, „rasplinili“ sve nade i šanse Centuriona da se pobjedom nad Obrtnicima popnu na prvo mjesto Gradske kuglačke lige. Hartman i Karša nisu dali ni najmanju šansu bračnom paru Danijeli i Danijelu Petrović, a nakon što je Berečić ostvario najbolji rezultat kola s 268 srušenih čunjeva, Vetrani Bel-a uveli su rezervnog igrača Melmana kako bi svi igrači sudjelovali u velikoj pobjedi s 6 : 0 i time rezultatom osvajili i Gradske kuglačku ligu.
U meču za drugo mjesto, Obrtnici su se slomili na štitovima Centuriona, koji su prekasno ušli u formu kojom bi ugrozili ovogodišnje pobjednike Vetrane Bel-a. Ujednačenim bacanjem sva četiri igrača Centurioni slavila su rezultatom 5,5 : 0,5 i obranili drugo mjesto u ukupnom poretku Gradske kuglačke lige.
Ekipno prvenstvo Gradske kuglačke lige tek što je završilo, pokazalo je pravo lice kuglača i kuglačica koji su izmjerili svoje snage, a već u ponedjeljak kreće raspis i za pojedinačno kuglačko prvenstvo Grada Belišća koje će pokazati koji će pojedinac u Belišću biti najbolji kuglač rekreativac.