VETERANI BEL-a PALI POD ŠTITOVIMA CENTURIONA

Večeras je na Gradskoj kuglani u Belišću odigrano 9. kolo Gradske kuglačke lige. Odigrano kolo, bilo je iznimno značajno jer se radilo o susretu u kojem se mogao dobiti ekipni pobjednik ovog zanimljivog natjecanja kuglača rekreativaca.
Veterani Bel-a imali su prije ovoga kola dva boda prednosti ispred ekipe Centuriona i dovoljan je bio neriješeni rezultat da potvrde osvajanje Gradske lige u sezoni 2018/2019. godine. No, da nije sve tako jednostavno i da se nešto ipak treba pitati i ekipu prošlogodišnjih prvaka, govori činjenica da su Centurioni „pomeli“ veterane BEL-a. Točnije, Centurioni predvođeni N. Svalinom, najuspješnijim pojedincem 9. kola sa srušenih 281 čunjem, odigrali su vrlo nadahnutu partiju te u zadnjim mečevima „doslovce potukli“ Veterane Bel-a sa 5:1. Pitanje pobjednika, tako je i nadalje ostalo otvoreno.
Da je sve moguće, u zadnjem kolu govori rezultat Vitezova i PPK Bazinge. Probuđeni Vitezovi pobjedom od 4:2 osvojili su prve bodove i „bacili rukavicu“ Veteranima Bel-a kao izazov da im neće biti lako pobijediti Vitezove u zadnjem kolu. Obrtnici su sigurnom pobjedom 5:1 nad Babuškama jasno najavili žestoku borbu sa Centurionima.
Večeras je na Gradskoj kuglani, kako vidite i čitate, bilo jako živo i neizvjesno, a što nas tek čeka u zadnjem kolu, saznat ćemo dana 15.03.2019. godine od 18,00 sati.. Pozivamo Vas da dođete u Gradsku kuglanu Belišće, navijate i podržite ekipe u borbi za pobjednika Gradske kuglačke lige.. Pa nek pobjednik postane najbolji!!!!