UŠR ” BELIŠĆE ” BELIŠĆE POBJEDNIK KUPA HŠRS-a ZA 2018.g. U LOVU RIBE

Ove godine UŠR “BELIŠĆE ” Belišće je osigurala pravo sudjelovanja na natjecanju na Završnici Kupa HŠRS – a u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji seniora.
Natjecanje je održano od 13. – 15.07.2018.g. na rijeci Stara Vuka u Vukovaru.

Na natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa iz cijele Hrvatske, od toga iz OBŽ četri ekipe: Amur Interland – Darda, Belišće – Belišće, Valpovka – Valpovo i Udica – Donji Miholjac.

Samo natjecanje se održalo 1.dan u subotu 14.07.2018.g. i 2.dan u nedjelju 15.07.2018.g.

Ekipa UŠR Belišće je u oba natjecanja osvojila izvrsno II mjesto i na temelju ukupno ostvarenih rezultata zasluženo osvojila Kup HŠRS – a za 2018.g. u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju seniora.

Ekipa je nastupila u sastavu.

1. Matija Vidaković
2. Zlatko Papišta
3. Dejan Mostina i
4. Josip Harangozo – vođa ekipe

U pojedinačnom plasmanu od ukupno 54 natjecatelja, Dejan Mostina je zauzeo 7.mjesto, Zlatko Papišta 10.mjesto i Matija Vidaković 12.mjesto.

Od ostalih ekipa iz naše županije, Amur Interland – Darda je zauzeo 6.mjesto, Udica – Donji Miholjac 15.mjesto i Valpovka – Valpovo 16.mjesto.

Ono što svakako treba posebno naglasiti je činjenica da je ovaj vrijedan rezultat najbolji ekipni plasman ekipe Belišća u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju seniora u više od 70 godina duge povijesti postojanja udruge kao i športskih rezultata belišćanskih ribiča tako da je ova generacija nastavila uspješnu športsku tradiciju natjecanja u športskom ribolovu.

Ovim rezultatom, kao i većinom do sada ostvarenih rezultata u športskom ribolovu ekipa UŠR Belišće je doprinijela da naš grad sa ponosom nosi naziv Belišće – Europski grad sporta.

Uz naš ribički pozdrav

ČISTO I BISTRO !

UŠR BELIŠĆE Belišće