STREETBALL TURNIR U BELIŠĆU 2016.

Streetball-PLAKAT-2016-Medium

Nakon uspješne prošle godine, Košarkaški klub Belišće, Grad Belišće i Savjet mladih grada Belišćća ponovno organiziraju popularni Streetball turnir u uličnoj košarci. Turnir će se održati u subotu, 4. lipnja 2016., na trgu Ante Starčevića u Belišću s početkom u 9,30 sati za predškolsku djecu dječjih vrtića sa područja Belišća i Valpova, i članove Škole košarke KK Belišće, dok će se od 16,00 sati održati natjecanje u kategorijama mlađih kadeta, kadeta, seniora i veterana.

Svi zainteresirani igrači u kategorijama mlađih kadeta, kadeta, seniora i veterana mogu svoje ekipe prijaviti do subote, 4. 06. 2016. do 16 sati na slijedećim mjestima: Restoran Fontana Belišće, caffe bar Best Valpovo, PUB Romberg Belišće, caffe bar 2You Belišće, Space bar Valpovo ili na broj mobitela: 098 973 28 91 (Goran Vidaković).

Turnir se igra po slijedećim pravilima: Ekipu čine tri igrača i jedna rezerva i igra se na jedan koš. Pobjednik je ona ekipa koja prva postigne 16 koševa ili ima bolji rezultat nakon 15 minuta igre. U ekipi mogu biti po dva igrača iz A2 lige, dok za B1 ligu nema ograničenja, a također će se održati i natjecanje u pogađanju trica.

Turnir će se odvijati u 6 dobnih kategorija:

kategorija: SENIORI – igrači godište 1998. i stariji.
kategoija: KADETI– igrači god. 1999/ 2000/2001
kategorija: MLAĐI KADETI – igrači god. 2002/2003/2004
kategorija: ŠKOLA KOŠARKE I POČETNICI – igrači god. 2005/2006
kategorija: VRTIĆ-PREDŠKOLCI

Organizator se potrudio da prve tri ekipe u svim kategorijama dobiju vrijedne nagrade i medalje, a također i pobjednik u tricama. Osim streetball turnira, građani će imati prilike natjecati se u tricama, dok će sve prisutne glazbom uveseljavati DJ, a u zabavnom programu nastupiti će djevojke iz zumbe.

Još jednom napominjemo da u prijepodnevnim satima nastupa vrtićka kategorija, u kojoj sudjeluju tri vrtića sa područja Belišća i Valpova, zatim škola košarke i početnici, a nakon toga slijedi pauza do 16 sati, kada slijedi okupljanje mlađih kadeta i kadeta i nastavak natjecanja. Seniori i veterani svoje će utakmice započeti oko 18 sati, a svoje ekipe mogu prijaviti i na dan turnira i to do 17 sati.

U zabavnom dijelu programa sve prisutne zabavljati će DJ, dok će svoj nastup imati i djevojke iz Valpova sa svojim Zumba programom.
I najbitnija informacija za sve natjecatelje je da postoji velika mogućnost da ćemo osigurati gumenu podlogu za igranje utakmica, tj.veliki teren, što će sigurno turniru dati dodatnu draž te se nadamo da ćemo sa ovim potezom privući još više ekipa. Kroz narednih nekoliko dana obavijestiti ćemo Vas sve koji ste zainteresirani za streetball točnije i jasnije o ovome.