Sambo Klub Belišće daje šest državnih reprezentativaca

sambo_treningSambo klub Belišće je protekli vikend bio na seminaru combat samba i na zadnjem izlučnom turniru za ulazak u reprezentaciju juniorsku i seniorsku u sportskom i combat sambu za nadolazeća Europska prvenstava u Zagrebu i Novom Sadu.

Prvog dana je održan seminar u combat sambu za trenere koji je vodio grand master samba Željko Banić mag. Kineziologije, dok su natjecatelji imali zajednički trening s trenerom Jadrankom Čačićem.

Drugog je dana održan izlučni turnir gdje su izbornici birali reprezentativce. Za sportski sambo izbornik je bio Hrvoje Petranović, a za combat sambo Jadranko Čačić.

U konkurenciji 11 klubova borci iz Sambo kluba Belišće su ostvarili sjajne rezultate, jer njih šestoro uvršteno u državnu reprezentaciju za predstojeća natjecanja – u juniorskoj konkurenciji do 48 kg Matej Matijević, do 74 kg Jakov Mlinarević, seniori sportski sambo do 48 kg Hrvoje Dukmenić, seniorke sportski sambo do 48 kg Tea Pačarić, u combat sambu seniori do 68 kg Dražen Gotić, a do 74 kg Mario Gažić.

Vodstvo sambo kluba Belišće je više nego zadovoljno ostvarenim rezultatima te je ovo nagrada svima za rad koji su uložili. Sljedeći vikend dva naša borca odlaze na međunarodni MMA turnir u Zagreb