Poraz odbojkašica u Vinkovcima

U četvrtom kolu 2.hrvatske lige, odbojkašice Belišća nisu uspjele ostvarit i četvrtu pobjedu u prvenstvu. U derbiju kola bolje su bile domače Vinkovčanke, koje su pobjedile 3:0 (25:20; 25:21; 25:9).

Na početku prvog seta odbojkašice Belišća igraju gotovo nestvarno i vrlo brzo vode 11:3, međutim nakon toga dolazi do opuštanja i onog poznatog “lako ćemo”, ali istog mišljenja nisu bile i vinkovčanke, koje nakon toga igraju na sve ili ništa i okreču set u svoju korist 25:20.
U drugom setu belišćanke vode sve do 21:20, ali onda dolazi do neshvatljivih pogrešaka naše tehničarke i set, a i na kraju cijela utakmica odlazi na stranu odličnih odbojkašica Vibrobetona.

Da su tehničarke Belišća Ines Šoštarić i Vlatka Jerbić bile na svom nivou, vjerovatno bi i rezultat bio povoljniji, no ovako ostaje prilika za popravak protiv Kolonije iz Slavonskog Broda. Koliko će u tome uspjeti, s obzirom da su brođanke u prošloj sezoni nastupale u 1.B ligi, vidjet će se u subotu u 18 sati u belišćanskoj dvorani.

Mlađe kadetkinje Belišća, standardno dobro su krenule u novu sezonu, te su u nedjelju sa dvije pobjede i to protiv Agrotehnike i Bizovca najavile odlične rezultate i ove godine. U konkurenciji je 18 klubova iz Slavonije i Baranje.