PODJELA DIPLOMA POLAZNICIMA ŠKOLE PLIVANJA (II. SKUPINA)

Jučer su na Gradskom bazenu u Belišću, nakon deset dana obuke u Školi plivanja, podijeljene diplome novim plivačima II. turnusa.

Nakon prikazanih stečenih znanja u prisutnosti roditelja, članova obitelji i prijatelja, polaznicima su diplome uručili Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća i Antonija Andrašek Barić, pročelnica za Društvene djelatnosti Grada Belišća te instruktori plivanja. Pedesetak polaznika završilo je obuku u ovoj skupini, a danas kreće i III. turnus obuke.

Podsjetimo kako je nositelj ovoga projekta Zajednica športskih udruga grada Belišća koja kao partner Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije sudjeluje u projektu, a koji na razini Hrvatske provodi Središnji ured za šport dok je Grad Belišće u svome proračunu i ove godine izdvojio sredstva kako bi djeca s područja grada Belišća besplatno pohađala školu plivanja. Polaznici s područja grada Valpova participiraju s 50 kuna, a ZŠU grada Valpova pokriva razliku. Za sve ostale polaznike cijena škole plivanja je 200 kuna.

Čestitamo malim plivačima na usvojenoj, vrlo važnoj vještini!