POBJEDA PROTIV LIDERA PRVENSTVA

U subotu su odbojkašice Belišća na domaćem parketu, u vrlo neizvjesnoj i dramatičnoj utakmici, uspjele pobjediti dotad vodeće Vinkovce rezultatom 3:2 (14:25; 26:24; 12:25; 25:15; 15:7).
Iz rezultata je vidljivo, da su odbojkašice iz Vinkovaca imale vodstvo u setovima 1:0 i 2:1, te gotovo imale pobjedu u rukama.
Naime, do tada je malo toga funkcioniralo kod domaćih djevojaka, a posebno loša je bila organizacija igre, te je trener Kalem čestim izmjenama tehničarki, pokušao “probudit” barem jednu od njih.
I upravo u četvrtom setu to se i dogodilo sa Vlatkom Jerbić, koja počinje preciznim i raznovrsnim dizanjem upošljavati svoje kolegice na mreži, koje snažnim i atraktivnim smečevima više ni u jednom trenutku nisu dozvolile goščama da se približe osvajanju kako četvrtog, tako i posljednjeg seta.
Značajna pobjeda belišćanskih odbojkašica, u kojoj su pokazale da mogu pobjedit svakog protivnika, ali i da je njihova mladost razlog, još uvijek prisutnih oscilacija u igri.
Za OK Belišće su nastupile:
Lana Seder, Lidija Seder, Ines Šoštarić, Vlatka Jerbić, Dora Berečić, Sara Blažević, Nikolina Kujundžić, Barbara Špoljarić, Marija Đurđević, Mija Puljek, Lana Loknar i Dora Sobodić.