Pobjeda odbojkašica Belišća u 17.kolu

DSC_0509U 17. kolu 2.Drzavne lige odbojkašice Belišća su pred svojom publikom ostvarile najuvjerljiviju pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva. Poražena je ekipa Juga ll iz Osijeka sa rezultatom 3:0, a rezultat po setovima od 25:15, 25:10 i 25:12 govori da gostujuće odbojkašice nisu imale ni minimalne šanse za osvajanje niti seta. Belišćanska mladost, u odnosu na osjetno starije gošće, prezentirala je tehnički kvalitetniju odbojku po svim odbojkaškim elementima, te tako ostvarila dosad najlakšu pobjedu,a ukupno sedmu u prvenstvu.

U 18.kolu odbojkašice Belišća u subotu igraju u Osijeku, protiv bivšeg prvoligaša Agrotehnike i nisu bez izgleda za osvajanje novih bodova.
U 14.kolu Slavonske lige, pobjedu su u nedjelju na domaćem parketu ostvarile i odbojkašice Belišća ll.One su u derbiju prvenstva nadigrale vodeće Đakovo ll rezultatom 3:1.Samo je prvi set bio neizvjestan do samog kraja, a rezultat 27:25 za Đakovo, to najbolje i potvrđuje. Nakon toga Belišćanke ulaze u drugi set ,a i u ostala dva, kao da su neka druga ekipa i pokazuju da znaju igrat. Rezultat 25:10, 25:20 i 25:9 govori koliko su bile superiorne u nastavku utakmice.

U 15. kolu i one će u goste i to u Strizivojnu, a utakmica se igra također u subotu.
Za mlade Belišćanke su nastupile: Lucija Grgurić, Barbara Špoljarić, Lana Seder, Lana Nikolić, Klara Iličić, Karla Šabjan, Dora Berečić, Matea Sobodić, Hana Funtak, Sara Blažević, Majda Cvenić i Ines Radović.