POBJEDA BK BELIŠČA

U subotu 20. 05.na terenima BK Belišća odigrano je 11 kolo 1 ŽBL OBŽupanije.U gostovanje nam dolazi ekipa Jug 2 iz Osijeka i u dosta ravnopravnoj igri ekipa Belišća uspjeva u zadnje dvije igre doči do važnih bodova i do pobjede od 15:7.ovom pobjedom ekipa Belišća ostaje na 2 mj na tabici i sa jednom utakmicom manje uspjevamo ostati u borbi za sam vrh na tablici. U subotu i nedelju 27 i 28 nas očekuju dva teška gostovanja protiv Olimpije iz Osijeka i kod prvaka Brezik iz Brezika. Ekipa Belišća i u Cupu postiže dobre rezultate te u Srijedu gostuje kod ekipe Sveti luka iz Josipovca koja se takmići u drugoj hrvatskoj boćarskoj ligi Hrvatske. Nadamo se dobrj igri i prolazak u polu finale kupa OBŽupanije.

U subotu 8.5 BK Belišče u prvenstvenoj utakmici protiv ekipe BK WELS iz Velimirovca postiže vrijednu pobjedu 18:4 i uspjeva zadržati 3 mj na tablici sa zaostatkom od 3 boda za vodećom ekipom BK RETFALA iz Osijeka. U Nedelju 9.5 povodom na Memorijalnom 6 po redu Turniru MARJAN JAKŠIĆ ekipa u sastavu Maras , Ćurić,Vukobratović i Pero Vasilj osvajaju 1mj i povratak prelaznog pehara u naš Grad iz Mitnice koja je bila prošlo godišnji pobjednik turnira. U Srijedu 12 .5 u 2 kolu CUPA OBŽ BELIŠĆE dočekuje ekipu OSIJEKA i pobjedom od 9:0 izborilo plasman u 3 kolo CUPA OBŽ. Za ekipu nastupili Maras Vasilj Ćurić Vukobratović i Stupar.

U nastavku prvenstva Belišče ostvaruje dvije pobjede za redom . U prvom kolu prvenstva i porazu od BK MLADE RETFALE uspjevamo u drugom kolu pobjediti ekipu BK FEŠK EERIČANCI i ostati na trečem mjestu na tablici. U subotu na novim stazama i uređenim terenima dočekujemo ekipu WELSA iz VELIMIROVCA i pokušati ostvariti novu pobjedu koja bi nas približila vrhu tablice. U CUP utakmici koja se odžala na terenima Osijećke Olimpije BK BELIŠČE uspjeva izboriti pasman u drugo kolo CUPA OBŽ . U Nedelju 7.5 u povodu obilježavanja Dana Grada Belišča na novim terenima i u organizaciji BK BELIŠČA održat će se 6 MEMORIJALNI TURNIR MARJAN JAKŠIĆ na kojoj će nastupiti 8 ekipa početak turnira je u 10 sati.