OTVARANJE SPORTSKIH OBJEKATA

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske jučer je donio Odluku o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19. Time se od srijede 13. svibnja 2020. godine stavlja izvan snage zabrana održavanja športskih treninga u otvorenim i zatvorenim prostorima.
Zajednica športskih udruga grada Belišća pažljivo prati razvoj događaja te će sukladno razvoju epidemiološke situacije i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a uz eventualno stvorene povoljnije uvjete, te u suradnji sa OŠ “Ivana Kukuljević” Belišće i Gradom Belišćem, usvojiti potrebne odluke o otvaranju športskih objekata u zatvorenom prostoru.
Molimo sve sportske kolektive, koji su zainteresirani za korištenje športskih objekata u zatvorenom prostoru za razumjevanje, i da se još malo suzdrže od sportskih aktivnosti dok se ne stvore svi sigurnosno-epidemiološki uvjeti za obavljanje sportske aktivnosti u športskim objektima u zatvorenom prostoru. Sve preporuke u vezi prostorno-organizacijskih uvjeta objekta, higijene prostora te preporuke za sportaše i djelatnike objekta možete pročitati OVDJE.
Izmjena Odluke o nužnim mjerama…
Preporuke-za-treninge-u-zatvorenom
Sport_rekreacija_na_otvorenom-10-05 – PREPORUKE HZJZ