OK ČEPIN- OK BELIŠĆE 1:3 (16:25; 25:13; 19:25; 7:25)

DSC_2244

Sjajnu odbojku prezentirale su odbojkašice Belišća na subotnjem gostovanju kod uvijek favoriziranih, u svojoj “kutiji šibica” , odbojkašica Čepina.
Naime, bila je to najbolja odbojka , koju su belišćanke ove sezone prikazale i na najbolji mogući način završile prvi dio sezone.
Samouvjereno, odlučno i nadasve fajterski otvorile su prvi set i za samo 17 minuta riješile ga u svoju korist rezultatom 25:16. Ipak domaće odbojkašice uzvračaju istom mjerom u drugom setu, koji također uvjerljivo dobivaju 25:13. Ipak, to je bilo sve, što su čepinćanke napravile u ovoj utakmici.

Prije početka trećeg seta, trener belišćanki, Josip Kalem uspjeva dodatno motivirati svoje odbojkašice, koje pokretljivom igrom u obrani, uspijevaju pripremiti kvalitetne i raznovrsne napade na mreži, a onda i vrlo atraktivno i uvjerljivo završiti ovu utakmicu velikom pobjedom. Rezultat četvrtog seta od 25:7, najbolje govori koliko je to bilo superiorno od strane odbojkašica Belišća, koje su trenutno na četvrtoj poziciji drugoligaške ljestvice.

Slijedeći vikend na rasporedu je Božićni međunarodni odbojkaški turnir “Belišće 2015” , na kojem će sudjelovati šest ekipa.
Turnir započinje u subotu u 13 sati.