ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA NK ”BELIŠĆE”

Jučer je u Domu umirovljenika održana godišnja redovna Skupština Nogometnog kluba ”Belišće” Belišće.

Nakon godina neizvjesnosti i rada u krajnje otežanim okolnostima, za 2014. godinu može se reći da je bila uspješna u svim segmentima. Nova Uprava prionula je poslu i stabilizaciji kluba. Popuna i osnaženje igračkog kadra je izvršeno te je klub stabiliziran u financijskom i organizacijskom smislu. Ponovno je uspostavljena suradnja s Nogometnim klubom ”Osijek”, u klub su se vratili domaći treneri, bivši igrači kluba. Nihovim angažmanom i predanim radom, rad svih kategorija Škole nogometa podignut je na jedan viši nivo, a dokaz tomu su i pozivanje nekolicine igrača na pripreme mlađih selekcija HNS-a.

Nakon završetka uređenja klupskih prostorija i stvaranja optimalnih uvjeta rada svih kategorija u klubu, Grad Belišće je krenuo u ishođenje potrebne dokumentacije za izgradnju zapadne tribine Gradskog stadiona, a sami završetak izgradnje planiran je do stote obljetnice kluba. Također i stvaranje svih uvjeta za ponovno vraćenje u II. HNL ostaje nam jedna od zadaća u narednom periodu – istaknuo je između ostaloga predsjednik kluba Dinko Burić.

Skupštini su nazočili i uvijek dragi gosti, dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Ante Vučemilović, tajnik Županijskog nogometnog saveza Željko Bel, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar te vlasnica Agencije ARIOS gospođa Marija Kušić.

Gospodin Vučemilović je svima prenio pozdrave predsjednika HNS-a Davora Šukera te čestitao i zahvalio na angažmanu i vraćanju kluba na stare staze.

Nakon održane redovne Skupštine, članovi kluba su održali i izvanrednu na kojoj je donesen novi Statut te Poslovnik o radu Skupštine. Imenovanje likvidatora te druge odredbe novog Zakona o udrugama ovime su zadovoljene i usuglašene.