ODRŽAN MALONOGOMETNI TURNIR PIONIRA

Malonogometni vikend u Belišću započeo je u petak, 6. siječnja 2017. godine, pionirskim turnirom u nastavno – sportskoj dvorani u Belišću. Nogometni klub Belišće, kao organizator, okupio je male nogometaše 2004. godište i mlađe, te se nakon tri kola saznao pobjednik. Sudjelovale su ekipe NK “Velebit” Benkovac, NK “Valpovka” Valpovo, NK “Jedinstvo” Donji Miholjac i NK Belišće.

U 1. kolu postignuti su sljedeći rezultati: NK Belišće – NK “Velebit” 3:5, NK “Valpovka” – NK “Jedinstvo” 1:10. U 2. kolu su Belišćani izgubili od Miholjčana 0:4, a Valpovčani od Velebita 0:6. U 3. kolu je ekipa NK Belišće protiv NK Valpovke slavila rezultatom 5:1, a ekipa NK Jedinstvo je pobiijedila NK Velebit 3:1.

Dakle, pobjednik pionirskog malonogometnog turnira je ekipa NK “Jedinstvo” Donji Miholjac, druga je ekipa Velebita iz Benkovca, Belišćani su završili na trećem, a Valpovčani na četvrtom mjestu.

Treba svakako spomenuti da su mali Benkovčani, predvođeni voditeljem njihove Škole nogometa Josipom Lončarem, u Belišću boravili od utorka, 3. siječnja, a domaćini su im bili naši mali nogometaši iz belišćanske škole nogometa na čelu s voditeljem Perom Benkovićem.

Tekst i foto: Monika Đogaš (GRB)