Održan borilački spektakl Baraber Fight night 4.

Baraber fight night 4, jedini borilački spektakl u ovom dijelu Hrvatske, koji je u subotu, 23. ožujka, održan u belišćanskoj nastavno – sportskoj dvorani ispunio je sva očekivanja, kažu organizatori, koje predvodi Christian Uskoković, predsjednik Sambo & MMA kluba Belišće. Kako je i najavljeno, okupilo se 30-ak boraca iz Hrvatske i susjednih zemalja –  Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Rumunjske, Španjolske, Austrije te Albanije.

Svi borci, uz potporu svojih trenera i ljubitelja MMA borbi te su se subote već u podne okupili na belišćanskom Trgu Ante Starčevića gdje je bilo predstavljanje i vaganje boraca, a večernji program počeo je u 20 sati uz šest predborbi, dok je glavni spektakla donio osam borbi.

-Na Baraber fight nightu 4 nastupila su četiri borca iz našeg kluba, koji su predstavljali Belišće, ali i Hrvatsku. Noa Ratković i Bartol Đumić borili su se u dva amaterska meča te su obojica pobijedila vrhunskim završnicama. Naša dva profesionalna borca, Nikola Janković i Luka Cvetković su također odnijeli uvjerljive pobjede, te još jednom pokazali vrhunski performans i kvalitetu, ponosno je rekao Uskoković, te odmah po završetku BFN 4 najavio novi borilački spektakl koji je planiran za svibanj, o čemu će se detaljnije čuti u narednom razdoblju.

Iz Sambo & MMA kluba veliku zahvalnost upućuju Gradu Belišću, kao glavnom pokrovitelju manifestacije, u čije je ime predsjednik Gradskog vijeća Dario Fletko otvorio Baraber fight night 4. Ne zaboravljaju istaknuti niti druge sponzore, poput tvrtke Vukovar Security.

Glavni dio subotnje večeri donio je borbu za pojas šampiona Baraber fight nighta, u kojoj je Antonio Zovak iz Hrvatske tehničkim knock outom svladao Nikolu Kneževića iz Vojvodine. Ostali rezultati glavnih borbi (main card): pobjede tehničkim knock outom ostvarili su Ivan Krajnović nad Mihalom Aleksijem, Luka Cvetković nad Dejanom Zeljkom, Ivica Jakopic nad Ivanom Carićem, Vid Vrdoljak nad Patrikom Škledarom, Zoran Đođ nad Michaelom Bočkajem te Nikola Janković nad Dragoljubom Stanojevićem, dok je Luka Sumić bio bolji od Milana Mihajlovića koji je predao borbu.

Rezultati predborbi (fight card prelimies): tehničkim knock outom  Bartol Đumić je pobijedio Georgija Ristića, a Jovan Zeljković bio je bolji od Krševana Kalea. Noa Ratković je knock outom upisao pobjedu nad Marinom Matićem, kao i Marco Doda nad Aleksandrom Katonom, dok je zbog predaje Alesandra Cotija pobjeda upisana na kartu Zolika Segedija, a nakon predaje Jasmina Bikića pobjedu je upisao Ivica Trogrlić.