ODLIČAN POČETAK NOVE SEZONE MLADIH KAJAKAŠA!

Prošle subote, 07. travnja 2018. u rukavcu Dunava u Bezdanu održana je Međunarodna regata Bezdan 2018. u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Kajak klub Belišće na čelu s trenericom Teom Galić nastupio je sa 7 predstavnika u najmlađim kategorijama.

Ovom utrkom najmlađi sportaši uspješno su otvorili novu kajakaški sezonu koja je pred njima. “Dojmovi i očekivanja su i više nego uspješni, te je očit velik napredak svih članova što je ujedno i pokazatelj kvalitetno odrađenog zimskog dijela treninga.” – istaknula je trenerica Tea.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je 14 klubova, od čega su 4 hrvatska, 4 mađarska i 6 srpskih. Održano je 17 utrka, a svaka utrka brojala je od 15 – 20 sudionika/natjecatelja. Sve su se utrke održale na 2000m s okretom.

U utrci K1 za dječake do 10 godina nastupili su Leon Potočki koji je zauzeo visoko 2. mjesto osvojivši srebrnu medalju, Ian Andraković koji je zauzeo 5. mjesto, David Grgić 8. mjesto te Teo Krznarić 10. mjesto.
U utrci za dječake do 11 godina nastupio je Lovro Mađarić te zauzeo 5. mjesto.
U utrci za dječake do 12 godina nastupio je Šimun Petranović te zauzeo 10 mjesto.
U utrci za dječake do 13 godina nastupio je Filip Arsenić te zauzeo 15. mjesto.

I ovoga puta kajakašima, osim trenerice, podršku su dali i roditelji koji ih prate na sva natjecanja!

S obzirom da su s ovim odličnim rezultatima na međunarodnoj regati krenuli u novu sezonu sigurno će ju tako i nastaviti! Pred njima je 4 Kupa RH. Prije svega tu je i Majski turnir gradova na kojemu će pred domaćom publikom i na domaćem terenu moći pokazati koliko su napredovali!
Čestitamo na uspješnom otvorenju sezone i pozivamo vas da ovim mladim nadama Kajak kluba Belišće i vi budete podrška 12. svibnja na Staroj Dravi!