ODBOJKAŠKI TURNIR ZA DJEVOJČICE

Još jednom sportskom manifestacijom odbojkašice Belišća dale su svoj doprinos obilježavanju titule, Belišće “Europoski grad sporta 2017”, a ujedno i stavile točku na jednu iznimno zahtjevnu, ali i uspješnu sezonu. Naime, najmlađe odbojkašice(2010.-2004.god), njih preko stotinu nastupilo je na turniru u super mini, mini i maloj odbojci, koji je održan 15.06. u Belišću. Uz domaćina, na turniru su sudjelovale i djevojčice iz Našica i Donjeg Miholjca.

U tridesetak utakmica, koje su odigrane u svim kategorijama, zasigurno je pobijedila odbojka i odbojkaška mladost, te iskazana volja i želja svih sudionika da se i nadalje bave ovim prekrasnim sportom. Ovim turnirom označen je i kraj sezone 2016/2017. u odbojkaškom klubu Belišće, sezone u kojoj su odigrane 92 službene utakmice svih selekcija, te dvadesetak na tradicionalnim turnirima i onih pripremnog karaktera.

Svakako je največi uspjeh plasman u 1.B. Nacionalnu odbojkašku ligu i zadržavanje prvoligaškog statusa, ali i odlične igre mlađih selekcija, kako na prvenstvima Slavonije i Baranje, tako i na prvenstvu Hrvatske. Slijedi pauza do početka kolovoza, a onda i pripreme za novu sezonu.