ODBOJKAŠICE I DALJE BEZ PORAZA

Još jednu sjajnu odbojkašku utakmicu odigrale su mlade Belišćanke u nedjelju navečer, i to na vrućem terenu u Vinkovcima.
Četvrta pobjeda za redom i osvojena nova tri boda, u do sada najljepšoj utakmici, uspjeh je to, koji je malo tko očekivao.
Prvi set u Vinkovcima, koji su domaće osvojile relativno lako (25:19), nije pokazivao da bi crvene mogle do četvrte pobjede. Međutim, kada je u nastavku utakmice proradio belišćanski blok, za koji su se pripremale cijeli tjedan znajući da se igra Vinkovčanki bazira na brzoj igri preko srednjih napadača, više dvojbi o konačnom pobjedniku nije bilo. Zadnja tri seta Belišćanke su riješile u svoju korist rezultatom 25:21, 25:20 i 25:22 .
Posebno je nadahnuto i uvjerljivo odigrala Lidija Seder, koja je sa 14 blok poena i desetak razornih smečeva bila ujedno i igrač utakmice, iako pohvale za odličnu odbojkašku predstavu zaslužuju sve odbojkašice Belišća.

Slijedeći vikend je pauza u 1.B. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi, zbog Prvenstva Slavonije i Baranje za juniorke i mlađe kadetkinje.
Juniorke Belišća će nastupit u Đakovu, a mlađe kadetkinje u Slavonskom Brodu.