Odbojkašicama Belišća srebro u Bjelovaru

Proteklog vikenda odbojkašice Belišća su nastupile na tradicionalnom Memorijalnom turniru Bilogora “91., na kojem je nastupilo ukupno sedam ekipa. Uz belišćanke i domaće bjelovarčanke, na turniru su još nastupile i odbojkašice iz Prijedora (B i H), Vrbovca, Ivanca i Belog Manastira.
Odbojkašice Belišća u prvoj utakmici nakon početnog vodstva od 1:0 , ipak gube nakon odlučujućeg trećeg seta rezultatom 2:1, od znatno iskusnijih odbojkašica Vrbovca.
Ipak pobjedom od 2:0 protiv Prijedora izborile su polufinale, u kojem su također sa 2:0 savladale OK Baranju iz Belog Manastira. U drugoj polufinalnoj utakmici Vrbovec je pobijedio domače odbojkašice te je u nedjeljnom finalu uslijedila repriza subotnjeg dvoboja između Belišća i Vrbovca. Na žalost belišćanki uslijedila je i repriza rezultata, te su naše odbojkašice tijesno poražene, tek u tea breaku, rezultatom 15:13, u najljepšoj utakmici turnira.
Za najbolju igračicu turnira, proglašena je belišćanka Nikolina Kujundžić.
Na turniru su za OK Belišće još nastupile Mia Puljek, Dora Sobodić, Marija Đurđević, Ines Šoštarić, Lidija Seder, Lana Seder, Lana Loknar, Adrijana Rittgasser, Klara Iličić i Barbara Špoljarić.
Bila je ovo zadnja provjera pred početak prvenstva u 2.Hrvatskoj ligi, koje počinje ovaj vikend, a u kojem odbojkašice Belišća u nedjelju pred svojim navijačima dočekuju odbojkašice Juga iz Osijeka.