ODBOJKA 20.KOLO BELIŠĆE -VUKOVAR II 3:0

DSC_0028

Još jednu odličnu utakmicu odigrale su domaće odbojkašice protiv vrlo kvalitetne ekipe iz Vukovara i to 3:0, a po setovima 25:23, 25:16 i 25:17.
U utakmici koja se jednostavno morala dobit, nije sve krenulo sjajno.

Naime gošće su iskoristile početnu nervozu kod crvenih, te povele 6:0, zatim 12:6 i održavale solidnu prednost do pred sam kraj prvog seta. Ali onda na scenu sa odličnim servisima stupaju redom: Lana Loknar, Nikolina Kujundžić i Marija Đurđević, koje su ujedno i najzaslužnije za sjajan preokret belišćanskih odbojkašica.

Nakon dobivenog prvog seta, domaće u nastavku utakmice ubacuju u višu brzinu i na krilima raspucanih Lidije Seder i Mie Puljek, vrlo uvjerljivo upisuju nova tri boda u borbi za vrh Druge odbojkaške lige. Zapaženu igru pružile su još i Dora Sobodić, Vlatka Jerbić, Sara Blažević, Barbara Špoljarić, Ines Šoštarić, Lucija Grgurić i Dora Berečić. U vikendu koji dolazi, mnogo toga bi se moglo riješiti po pitanju konačnog izgleda drugoligaške tablice.
Naime, odbojkašice Belišća u subotu gostuju u Antunovcu kod Viteza 2011, a već u nedjelju u 19 sati na domaćem parketu u zaostaloj utakmici dočekuju Baranju iz Belog Manastira.

Sa dvije pobjede, mlade Belišćanke bi bile vrlo blizu osvajanju mjesta koje vodi u 1.B Hrvatsku ligu, bilo direktno ili kroz kvalifikacije.
Zato poziv gledateljima i navijačima da u nedjelju u 19 sati u što večem broju budu podrška i dodatni motiv našim odbojkašicama.