NASTAVAK LIGAŠKIH NATJECANJA

Nakon Prvenstva države za mlađe kadetkinje, na kojem su mlade Belišćanke, sa četiri pobjede i četiri poraza, te osvojenog 15. mjesta od 34. ekipe opravdale odlazak u Rovinj, prošli vikend nastavljena su takmičenja u 2. i 3. ligi. Na vrućem terenu u Belom Manastiru, seniorke Belišća ostvarile su pobjedu protiv favoriziranih Baranjki. Rezultat od 3:2 govori da je to bila još jedna dramatična utakmica u kojoj su Belišćanke vodile 2:0 , ali Baranjke ipak uspijevaju izjednačiti na 2:2. Međutim u odlučujućem petom setu ponovno odlična igra Belišćanki, a napose Lidije Seder i Nikoline Kujundžić, za čije ubojite napade i servise, domaće odbojkašice nisu mogle pronači riješenje.

U petak u 20,30 sati u Belišćanskoj dvorani, na rasporedu je zaostala utakmica 2. Državne lige, a gost će biti ŽOK Ferivi iz Osijeka, te prilika da Odbojkašice Belišća ostvare i 10. ligašku pobjedu.

U Slavonskoj ligi u kojoj nastupaju odbojkašice Belišća ll, u subotu je također u Belišću na rasporedu razigravanje za prvaka .
Naime nakon 18. odigranih kola u Slavonskoj ligi, u kojoj je nastupilo 19 ekipa podijeljenih u dvije skupine, po dvije prvoplasirane ekipe će na subotnjem finalnom turniru odlučiti o prvaku lige.

Uz Belišćanke, nastupit će Osijek ll, Đakovo ll i OK Vitez.

Utakmice počinju u 11 sati.