Kreće Gradska kuglačka liga

Dugo očekivana Gradska kuglačka liga konačno kreće sa nastupima.

Početak natjecanja predviđen je za nedjelju 15. studenog 2015 s početkom u 16:00 sati, a svečano otvorenje lige je u 15:45 na kuglani Belišće.

Ove godine u ligu je prijavljeno sedam ekipa rekreativaca i kako je običaj bio i ovih godina ekipe su i muške i ženske, kao i mješovite, te okupljaju sve dobne skupine.

Ekipe Gradske kuglačke lige u sezoni 5 – 15/16 su: Babuške, Gradska kavana Valpovo, No Name Belišće-Valpovo, PPK Bazinga, Star Trek, Umirovljenici Valpovo i Veterani Bel-a.

Raspored nastupa, kao i propozicije natjecanja može pogledati i dobiti na kuglani Belišće ili vidjeti na službenoj web stranici lige na linku: www.gkl.belisce.eu Svi rezultati i statistike biti će praćeni preko službene stranice, a također i putem web stranica Zajednice športskih udruga grada Belišća, Službenog portala Grada Belišća, Portala Valpovština info, kao i putem Gradskog radija Belišće i Hrvatskog radija Valpovština.

Ovim putem pozivam sve ljubitelje kuglanja, navijače i simpatizere ekipa da u što većem broju prate ovaj kuglački događaj, kako osobno na kuglani, tako i putem lokalnih medija.

Raspored nastupa i rezultate za prvi dio sezone na LINKU

Voditelj lige
Jasenko Kardum “Gašo”