KADETKINJE IZBORILE ZAVRŠNICU

Kadetkinje odbojkaškog kluba Belišće (1999.i mlađe), na polufinalnom turniru Prvenstva Slavonije i Baranje, koji je u sklopu proslave Dana grada odigran u Belišću, ostvarile su još jedan zapažen rezultat. Naime, one su u konkurenciji 12 klubova iz Slavonije i Baranje, sa osam pobjeda i dva poraza izborile plasman na završni turnir, na kojem će nastupiti četiri najbolje ekipe.

Na polufinalnom turniru u Belišću, ostvarile su pobjede protiv ŽOK Tenje i ŽOK Viteza 11, dok su poražene od vrlo kvalitetnih odbojkašica iz ŽOK Osijeka. Turnir je pod pokroviteljstvom grada Belišća otvorio predsjednik ZŠÙ-a Milan Zamaklar, a na kraju su domaće odbojkašice priredile svečanu zakusku za sve sudionike, kako bi zajednički proslavili Dan grada.

Iako je prvenstvo u seniorskim ligama završeno, u klubu odmora i nadalje nema. U subotu će u Osijeku najmlađe kadetkinje (2003. god. i mlađe), nastupiti na prvenstvu Slavonije i Baranje u mini odbojci, dok će seniorke, u subotu u 16 sati u Belišću odigrati prijateljsku utakmicu sa prvoligašicama Đakova.