Kadetkinje i mlađe kadetkinje OK Belišća uspješne i u 2016.

DSC_0278

Kvalitetan rad u Odbojkaškom klubu Belišće i ove godine donosi sjajne rezultate. Naime , prvo su u subotu u sportskoj dvorani u Belišću, na polufinalnom turniru, mlađe kadetkinje izborile plasman u finale prvenstva Slavonije i Baranje, tj među četiri najbolje ekipe, od osamnaest koliko ih sudjeluje na ovom prvenstvu.
U prvoj utakmici, pobjeđene su odbojkašice Čepina rezultatom 2:1, a u drugoj Vinkovci 2:0. Nakon toga, uslijedio je poraz od osječanki 2:0, ali to je ipak bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta, koje vodi u finale prvenstva Slavonije, a samim tim i na prvenstvo Hrvatske.

U nedjelju su, također u Belišću bile uspješne i kadetkinje.
One su u konkurenciji Posavine Brod i Vinkovaca, na dva dosadašnja turnira osvojile maksimalan broj bodava, sa četiri pobjede i tako izborile nastavak takmičenja na polufinalu Prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje, sa dobrim izgledima da se plasiraju među četiri najbolje ekipe, što bi i njima osiguralo plasman na Prvenstvo hrvatske u Rovinju.

Slijedeći vikend nastavlja se prvenstvo u Drugoj hrvatskoj ligi, kao i Slavonskoj ligi.
U subotu u 15 sati seniorkama u goste dolazi ŽOK Vinkovci ll, dok će Belišće ll u nedjelju u 15 sati, također ugostiti vinkovčanke, ali treču ekipu.