Judo klub Sankaku uspješan u Pisarovini

Na jučerašnjem međunarodnom judo natjecanju održanom u Pisarovini pod nazivom „Memorijal Damir Milatović“ nastupio je i naš judo klub SANKAKU. Na natjecanju je nastupilo preko 400 natjecatelja iz 33 kluba, dok je naš klub predstavljalo 8 natjecatelja koji su se kući vratili zadovoljni i s puno medalja.

Srebrnu medalju osvojili su Petra KlješčikNikola Savić i Cristijano Mitrović.

Brončanu medalju osvojile su naše najmlađe predstavnice Mia Greman i Anja Devčić.

Ovaj put bez medalje ostali su Lara KalivodaAnte Šilović i Deni Dubrović.

Izjava predsjednika  JK SANKAKU, Hrvoja Prevolšeka, mag.ing.silv.:

„Od 8 predstavnika, 4 ih je jučer po prvi put nastupilo jer se i dalje trudimo da sva djeca dobiju priliku otići na natjecanje. U klubu smo zadovoljni postignutim rezultatima, otkrili smo neke nove talente i samo je pitanje vremena kad ćemo kući donijeti zlatno odličje.

Na žalost, zbog financijske situacije i prazne blagajne, bit’ ćemo prisiljeni napraviti pauzu od natjecateljskog dijela dok ne pronađemo donatore i sponzore koji bi pomogli našem klubu i djeci u ostvarivanju svojih ciljeva. Nama je najveći trošak putovanje, gorivo i cestarina, i ovim putem molim sve koji su prepoznali naš trud, želji i rad s djecom da nam pomognu financijski kako bi i dalje mogli predstavljati naš kraj u najboljem svjetlu na međunarodnim natjecanjima. Sve informacije možete dobiti na mail jk.sankaku.belisce@gmail.com . „