IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU 25.03.2017., OSIJEK

U Osijeku, 25.03.2017. god. U novoj dvorani ŠD„ Gradski vrt“ održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu za gluhe: pojedinačno, ekipno, parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji . Nastupilo je ukupno 3 ekipa (muških i ženskih) ( STK Belišće – Belišće, STK Slavonac – Osijek i STK Silent – Zagreb ) Osim državnog prvenstva 8 TOP koje je održano u lipanja ove godine ovo je bio dodatni kvalifikacijski turnir za nastup na 23. Ljetnim olimpijskim igrama gluhih koje će se održati ove godine u Samsun Turska od 18.-30.07.2017. god.

Organizatori su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Osječko sportsko savez gluhih. Na čelu organizacijskog odbor bila gospodina Ljiljana Brkić. Delegat iz HŠSG Marijan Blaha, glavni sudac Nedeljko Knežević i Rajko Lukiček i predsjednik STK Vodovod Alen Majić. Turnir je kvalitetno pripremljen, a športaši su dobili priliku kako bi dodatno vidjeli u kakvoj su trenutnoj formi te što moraju popraviti i na čemu poraditi do nastupa na 23. Ljetnim olimpijskim igrama gluhih.

Uspješnija žena bila je osvojila 2 mjesto ekipa STK Belišće ( Rosa Jukić, Mirela Ištvanfi i Marija Celan a ženski parovi pojedinačno su osvojili 3 mjesto Rosa Jukić i Marija Celan. U muškoj konkurenciji uspješniji je bilo osvojila 3 mjesto Ekipa STK Belišće ( Josip Vidaković, Ivan Vidaković, Kristijan Konjetić i Ivica Vidaković). Čestitamo Osječkom športskom savezu gluhih i STK Slavonac- Osijek na odličnoj organizaciji natjecanja te svim osobama koje su pomogle da natjecanje protekne u najboljem redu i športskom duhu.

Rezultati :
Ekipa muško : 1 mjesto STK Silent Zagreb, 2 mjesto STK Slavonac Osijek, 3 mjesto STK BELIŠĆE
Ekipa žensko : 1 mjesto STK Silent Zagreb, 2 mjesto STK BELIŠĆE, 3 mjesto STK Slavonac Osijek.
Hvala svima na podršci i svima želimo puno uspjeha.
Izvještaj sastavili: SUG Belišće predsjednik: Josip Vidaković