IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU 2. LIGA MUŠKI 10. -11.10.2015., RIJEKA

Ponedjeljak, 12. Listopad 2015.

10. – 11.10.2015. u Rijeci održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 2. liga. Nastupilo je ukupno 5 gradova: Zagreb “Slava Raškaj”, Rijeka, Nova Gradiška, Belišće, Varaždin.

Pobjednik 2. lige je ekipa MNK “Galeb” iz Rijeke, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK “Belišće” iz Belišća, a treće mjesto ekipa MNK “Nova Gradiška” iz Nove Gradiške. Ekipa MNK “Galeb” iz Rijeke ostvarila je pravo nastupa u 1. ligi za 2016. godinu.

Najbolji strijelac natjecanja je Darko Val (MNK Belišće) sa 16 postignutih golova. Najbolji golman je Marko Prošenski (MNK Rijeka), a najbolji igrač državnog prvenstva je Kristijan Selaković. (MNK.Rijeka).

U ime HSSG predsjednik Branko Kauzlarić i TD futsal Joško Oliš uručili su kapetanima MNK Rijeke, MNK Belišće i MNK Nova Gradiška pokale za plasmane (prvo, drugo i treće mjesto) te trojici najboljih igrača.

Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Riječki sportski savez gluhih.

Čestitamo Riječkom sportskom savezu gluhih na odličnoj organizaciji natjecanja kao i najboljim ekipama te pojedincima.

saas

Sastav igrači gornji: Kristijan Konjetić, Martin Mothler, Slavko Dira, Ivica Vidaković, čuče donji: Tomislav Marić, Andreas Berger, Karlo Vidaković, Darko Val

Izvještaj sastavio : MNK „BELIŠĆE“ Predsjednik Ivica Vidaković