Finale pojedinačnog prvenstva u kuglanju

Završeno je prvenstva u kuglanju za rekreativke i rekreativce. U dosta napetoj i neizvjesnoj borbi do sam kraj nisu bili poznati pobjednici. Kod žena je drugoplasirana iz kvalifikacija, Ružica Vejić (1168) odličnom igrom osvojila ovaj turnir, a Monika Đurković (1161) je na kraju završila kao drugoplasirana, dok je na trećem mjestu Mira Vereš (1109). Kod muških je bio identičan scenariji te je prvu poziciju osvojio Zdenko Sumarev (1309), drugu Ivan Nađ (12847), a treći je Ivica Vicić (1284).

U ime pokrovitelja, Zajednice športskih udruga grada Belišća plakete najuspješnijima podijelio je Josip Mađarić, tajnik Zajednice, te je zahvalio svim sudionicima na natjecanju i dakako naglasio važnost rekrativnog sporta i naravno podršku Zajednice u budućim natjecanjima.

Do jeseni će usljediti pauza, a negdje u listopadu ili studenom krenut će četvrta sezona Gradske kuglačke lige 2015/16. a prije toga i pripreme za samu ligu. Pokrovitelji lige su grad Belišće i ZŠU grada Belišća, dok će organizator biti KK Belišćče uz pomoć KK Željezničara.

Poredak pojedinačnog prvenstva u tabeli, a kompletne rezultate pogledajte na LINKU: