Brončane medalje za odbojkašice Belišća

Još jedan hvale vrijedan uspijeh ostvarile su mlade odbojkašice Belišća. One su na prvenstvu Slavonije za najmlađe kadetkinje (djevojčice rođene 2002. god. i mlađe), koje je u nedjelju odigrano u Osijeku, osvojile 3. mjesto i okitile se brončanim medaljama, a u konkurenciji od dvadeset klubova. Sve do polufinala nanizale su pet pobjeda i to protiv Đakova, Posavine Brod, Viteza 11, Donjeg Miholjca, a u četvrtfinalu i protiv domačina Osijeka. Jedini poraz doživjele su u polufinalu od Čepina, koji je na kraju osvojio prvo mjesto. Ipak u borbi za broncu, još jedna odlična partija odbojkašica Belišća i pobjeda protiv Agrotehnike iz Osijeka, kao i potvrda kvalitetnog rada u Belišćanskom klubu.

Ovim uspjehom uprava kluba je ponovno na mukama, jer treba osigurat odlazak na Državno prvenstvo, koje je na rasporedu od 8.-10. svibnja u Rovinju. No u ovu Belišćansku mladost se isplati ulagat, jer će kao i mnogo puta dosad, dostojno prezentirat klub i svoj grad.

I kadetkinje Belišća će u nedjelju pokušat ostvarit dobar rezultat, te se plasirat u samu završnicu prvenstva Slavonije.
Naime Belišće je domačin drugog polufinalnog turnira, na kojem će još nastupiti odbojkašice Vibrobetona iz Vinkovaca i Kolonije iz Sl.Broda. Turnir se održava u sklopu proslave dana grada Belišća, koji je ujedno i glavni pokrovitelj turnira.

Raspored utakmica:
OK Belišće – OK Kolonija 16 sati
ŽOK Vibrobeton – OK Kolonija 17 sati
OK Belišće – ŽOK Vibrobeton 18 sati

rezultati Prv_ SiB 2014-15, 26.4.2015.