BOĆARI I U 5. KOLU USPJELI OSTATI NEPORAŽENI

BK BELIŠĆE U SKLOPU 5. KOLA NA GOSTOVANJU U IVANKOVU U DOSTA TEŠKOJ I TVRDOJ UTAKMICI PROTIV EKIPE IVANKOVA USPJELI OSTATI NEPORAŽENI I SA REZULTATOM 11:11 USPJELI ZADRŽATI 3. MJ NA TABLICI SA 11 BODOVA.
U NEDELJU 7. 10. U GOSTE NAM DOLAZI EKIPA BK ČEPIN TE ČEMO POKUŠATI DOBROM IGROM ZADRŽATI OVO MJESTO NA TABLICI. UTAKMICA POČINJE U 15 SATI

U SUBOTU 29. 9. EKIPA BK BELIŠĆA JE NASTUPILA NA MEMORIJALNOM TURNIRU POVODOM DANA GRADA VELIKI ZDENCI U SASTAVU; LUĆANO SUDAR, DRAŽEN RAK, STIJEPAN NAĐ I VLADO STUPAR TE OSVAJAJU 3 MJ U KONKURENCIJI 10 EKIPA.
U DISCIPLINI IZBIJANJE BULINA SA 2 POGOTKA 1 MJ OSVAJA VLADO STUPAR.

U SRIJEDU 27. 9. NA TERENIMA BK TENJA ODRŽAVALA SE ZAVRŠNICA ŽUPANIJE U IGRI PAROVA ZA ODLAZAK NA DRŽAVNO. NASTUPILI SU I NAŠ PAR, ZLATKO MARAS I IVICA VASILJ, TE OSVAJAJU 3 MJ. DRUGU GODINU ZA REDOM NE USPJEVAJU IZBORITI PLASMAN NA DRŽAVNO PRVENSTVO
IPAK OVE GODINE BK BELIŠĆE IMA IGRAČA KOJI ĆE NASTUPATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU 20.10. U BUZETU. NAŠ IGRAĆ, LUĆANO SUDARI, U IGRI BLIŽANJE I IZBIJANJE U KRUG POKUŠATI ĆE OSTVARITI DOBAR PLASMAN NA DRŽAVNOM PRVENSTVU.