BELIŠĆE-KARLOVAC 91:72 (21:20,26:26,25:16,19:10)

U zadnjoj domaćoj utakmici naši su seniori ostvarili pobjedu i tako se na lijep način oprostili od svojih navijača za ovu sezonu i učvrstili šesto mjesto na tablici, s time da je ostalo još jedno kolo za odigrati, u subotu u Zagrebu kod ekipe Verna.

Gotovo cijelo prvo poluvrijeme igralo se koš za koš, a niti jedna ekipa nije uspjela napraviti značajniji odmak. Iako su gosti doputovali sa samo osam igrača, uspjeli su kontrolir…ati igru i rezultat cijelo poluvrijeme. Naši su momci drugo poluvrijeme otvorili puno bolje, pojačali su obranu i sa nekoliko kontri i pogođenih trica konačno napravili pomak na rezultatskom planu i odvojili se na 10-ak poena prednosti. Bilo je vidljivo tada da gosti padaju i plaćaju cijenu malog broja igrača u rotaciji, što se prije svega odnosilo na njihovoj igri u napadu pa su tako za cijelo drugo poluvrijeme zabili svega 26 poena. U tom periodu Juraj Boras i Antonio Bičvić doslovno su uništili goste svojom igrom, za koju gosti nisu imali adekvatno rješenje. Konačna razlika na kraju se popela do +19, što je bio i realan pokazatelj snaga na terenu.
Odličnu utakmicu odigrali su Juraj Boras i Antonio Bičvić. Juraj je postigao 27 poena, uz fantastičnu statistiku za dva poena, okruglih 100 % šuta, 11-11, a uz to je i skupio odličnih 11 asistencija i 4 skoka. Antonio Bičvić upisao je triple-double na ovoj utakmici, a za to mu je bilo dovoljno 26 poena, 13 skokova i 11 asistencija. Dečki kapa dolje za ovu predstavu! Luka Šarić i Goran Vidaković dodali su svaki po 16 poena.
Kod gostiju Kraljić i Gazić postigli su svaki po 19 poena.

BELIŠĆE: Cerjak 2, N.Gradinjan, Soldo, Bičvić 26, Vidaković 16, Markota, Preglej 4, Đolić, Šarić 16, Funtak, Boras 27
KARLOVAC: Požar 11, Ćosić, Josipović 2, Gazić 19, Kragulj, Katić, Škrtić 13, Mataković 8, Katić, Kraljić 19.