BELIŠĆE-GRAFIČAR 79:74 ( 27:15, 17:20, 18:19, 17:20)

U infarktnoj završnici crveni su ipak došli do pobjede. Iako su većim dijelom, pogotovo prvo poluvrijeme, kontrolirali utakmicu i imali dvoznamenkastu prednost, ipak su uspjeli prokockati sve i dovesti se u neugodnu situaciju pred sami kraj utakmice. Već od starta uspostavili su kontrolu utakmice, vodu natjerali na svoj mlin i malo po malo lomili protivnika iz Ludbrega, da bi sredinom druge četvrtine stekli najveću prednos…t 40:25. Ipak, manjak koncentracije i brzoplete odluke u napadu, gosti su iskoristili da smanje svoj zaostatak na -9 do poluvremena. Uporni gosti, predvođeni centrom Šamarijom, zadavali su dosta problema našoj ekipi u drugom poluvremenu, iako su gotovo cijelo vrijeme bili u zaostatku od 10-ak poena, no svega tri minute prije kraja prvi su puta sustigli prednost naše ekipe na 67:67. Krenula je tada prava drama na utakmici. Koš za košem igralo se gotovo do samog kraja i obje su ekipe imale na kraju priliku za pobjedu. Gosti su tricom pobjegli na 69:72 i bilo je jasno da našu ekipu u utakmicu vraća samo trica, što je Marko Soldo i uspio postići i izjednačio rezultat. Pri rezultatu 74:74 gosti nisu iskoristili svoj napad, Marko Soldo uhvatio je loptu, a u kontri se sam našao Goran Vidaković koji je promašio čisti zicer, no gosti su loptu ipak uhvatili iz auta, te su crveni ipak dobili novu priliku. Marko Soldo ponovno je postigao koš, točnije dva poena i vratio prednost svojoj ekipi, a gosti u slijedećem napadu nisu iskoristili svoju priliku. Antonio Bičvić u kontri je postigao dva poena i uz dosuđen prekršaj iskoristio slobodno bacanje i postavio konačan rezultat 79:74.
Našu ekipu predvodio je Antonio Bičvić sa 26 poena, Marko Soldo dodao je 17, a Goran Vidaković 14. Kod gostiju Šamarija je postigao 24, a Mario Novak 14.

Slijedeću utakmicu naši dečki igraju već u srijedu, ponovno u svojoj dvorani, a u goste im dolazi ekipa Ribola Kaštela, a utakmica se igra u 20 sati.

BELIŠĆE: Cerjak 4, N.Gradinjan, Soldo 17, Vidaković 14, Bičvić 26, Markota, Nađ, Preglej 6, Đolić, Šarić 6, Funtak, Boras 6
GRAFIČAR: Martinec, Nakić 5, Siladić 3, Dijanušić, Man.Novak, Petrović 10, Štefan 11, Šamarija 24, Prprović 8, Hatlak, Mar.Novak 14, Turek