Belišćanski Cener

Povodom obilježavanja grada Belišća Europskim gradom sporta za 2017. godinu

i u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana (HOD), Sportsko rekreacijski klub “Baraber Extreme Team” iz Belišća i Zajednica športskih udruga grada Belišća pozivaju Vas na rekreativnu trkačku utrku “Belišćanski cener” – utrka kružnih tokova koja će se održati 10. rujna 2017. godine.

Svi koji se nisu prijavili, mogu se prijavati na dan utrke od 08:30 sati ispred Kajak kluba Belišće, gdje će ujedno biti i start utrke u 10:00 sati za sve kategorije.

Sama ruta proteže se pješačko-biciklističkom stazom do kružnog toka kod stanice za tehnički pregled (okret za 2,5km), Gradske uprave, Centra za kulturu Sigmund Romberg , te kružnoga toka kod “Oštrog ćoška” (okret za 5 i 10 km), zatim povratak stazom do Kajak kluba u Belišću. Utrka na 10 km nastavlja dalje preko Mosta na rijeci Dravi do predviđenog okretišta u Baranji i zatim je povratak istom stazom do Kajak kluba u Belišću.

Pozivamo sve zdrave natjecatelje, zaljubljenike u sport i rekreaciju da dođu, sudjeluju i tako podrže ovu sportsku manifestaciju.

NAPOMENA: Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost i izdržljivost. Organizator ne snosi odgovornost za nastale štete, povrede ili nezgode za vrijeme održavanja utrke. Natjecatelji pristaju biti snimljeni zvučno, video i slikovno bez ograničenja.

DOĐITE I PODRŽITE BELIŠĆANSKI CENER!!!