“BELIŠĆANSKI CENER” – UTRKA KRUŽNIH TOKOVA

KLUB PUSTOLOVNIH SPORTOVAM BARABER EXTREME TEAM” IZ BELIŠĆA, U SURADNJI SA ZAJEDNICOM ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA BELIŠĆA I SAVJET MLADIH, POZIVA VAS NA REVIJALNU TRKAČKU UTRKU SPORTAŠI BELIŠĆA SVOME GRADU „BELIŠĆANSKI CENER “ – UTRKA KRUŽNIH TOKOVA

FINALL

MJESTO: Belišće, Kajak klub 21. studeni 2015.
START: 11:00 (obje kategorije)
PRIJAVE: počinju od 10,00 sati
KOTIZACIJA: NEMA
NAGRADE: Medalje za troje prvoplasiranih po kategorijama
OSVJEŽENJE: Stanica s osvježenjem (voda, isotonic, sok, voće, keksi) se nalazi u cilju utrke

TRASA UTRKE: Start utrke je kod Kajak kluba u Belišću, a sama ruta se proteže pješačkom-biciklističkom stazom do kružnog toka kod stanice za tehnički pregled, te gradske uprave (za 5 km povratak istom tom stazom do Kajak kluba u Belišću), nastavlja dalje do i preko mosta na rijeci Dravi do spomenika Hrvatskim braniteljima u Baranji i zatim je povratak istom tom stazom do Kajak kluba u Belišću.

SPORTAŠI BELIŠĆA SVOME GRADU „BELIŠĆANSKI CENER“ UTRKA KRUŽNIH TOKOVA

Klub pustolovnih sportova ” Baraber Extreme Team” iz Belišća, u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Belišća i Savjet mladih, poziva Vas na revijalnu trkačku utrku “Belišćanski Cener” povodom završetka radova na izgradnji kružnih tokova i pješačko-biciklističke staze do mosta na rijeci Dravi, te spomenika Hrvatskim braniteljima u Baranji.

ORGANIZATOR: KPS Baraber, Zajednica sportskih udruga grada Belišća, Savjet mladih grada Belišća

NAPOMENA: Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost i izdržljivost. Organizator ne snosi odgovornost za nastale štete, povrede ili nezgode za vrijeme održavanja utrke. Natjecatelji pristaju biti snimljeni zvučno, video i slikovno bez ograničenja.

DOĐITE I PODRŽITE BELIŠĆANSKI CENER!!!