7.kolo: Belišće-Županja 107:52 (25:10,28:9,24:19,30:14)

Naši su košarkaši deklasirali goste iz Županje sa ogromnih 55 koševa razlike. U pripremnom periodu ove su se dvije ekipe također sastale u Belišću, kada je također razlika bila 40-ak poena u korist naše ekipe, no ovo definitivno danas nitko nije mogao očekivati, s obzirom da gosti na tablici imaju samo jednu pobjedu manje od naše ekipe, ali ovo je bila utakmica ipak u jednom smjeru.

Odličnu obranu igrali su crveni danas, koji su gostima dozvolili samo 19 poena do poluvremena, a pritom nakrcali njihov koš sa 53 poena i tu je bio priči kraj. I ovoga puta potvrdila se ona teza da protivnik igra onoliko koliko mu ti dozvoliš. Samo je bilo pitanje sa kojim će minusom gosti otići kući. Koliko su gosti bili nemoćni govori i podatak da je četvrti strijelac lige i njihov najbolji igrač Stjepanović, postigao samo 2 poena, a bolje rečeno, Damir Markota strpao ga je u mali džep od Levisica. Naša ekipa imala je šestoricu igrača sa dvoznamenkastim brojem poena
Treneri su u drugom poluvremenu tako iskoristili priliku da daju šansu svim igračima, tako da su svi dobili određenu minutažu.
Kod domaćih najviše poena postigao je Goran Vidaković i to 32, Toni Gradinjan dodao je 14, Nino Gradinjan 13, David Đolić i Zvonimir Blažević postigli su svaki po 12 poena, a šesti dvoznamenkasti u ekipi bio je Marko Soldo sa 10 poena. Kod gostiju Labrtić sa 17 poena bio je jedini vrijedan spomena.

BELIŠĆE: Cerjak, Blažević 12, Soldo 10, T.Gradinjan 14, Vidaković 32, Markota 6, Nađ, Preglej 6, Đolić 12, Ljutak 2, Mikulić, N.Gradinjan 13

ŽUPANJA: Bilić 2, Mitrović 9, Labrtić 17, Filipović, Gvozdić, Mićanović 4, Stjepanović 2, Kuprešak 3, Tomić 2, Oršolić 7, Smajić 2, Benković 4.