5.KOLO 1.B NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA OK KOLONIJA – OK BELIŠĆE 0:3

seniorke

Sjajnu odbojku prezentiraju odbojkašice Belišća u novoj sezoni i novom rangu natjecanja, te na najbolji mogući način promoviraju Europski grad sporta. Naime, nakon uvjerljivih pobjeda protiv Posavine Brod i AOK Osijeka, te minimalnog poraza u Požegi od Valis Auree 3:2, u subotu su belišćanske prvoligašice odigrale maestralno u Slavonskom Brodu i deklasirale domaće odbojkašice. Rezultat po setovima od 25:20, 25:23 i 25:19 pokazuje da su Brođanke samo u drugom setu uspjele parirat razigranim Belišćankama i to nakon vrlo dvojbenih odluka domaćih sudaca.

mlade-kadetkinje

Snažni i precizni servisi, te odlična igra u napadu vrlo raspoložene kapetanice Mie Puljek i mlade Lane Seder, bili su dovoljni da razbiju domaću obranu, a samim tim i onemoguće njihov napad. Kada su domaće i uspjele probiti belišćanski blok, odličnom igrom u obrani, napose Nikoline Kujundžić, Barbare Špoljarić i Dore Sobodić nije se dozvolilo da ova vrlo važna pobjeda dođe u pitanje.

Za odbojkašice Belišća još su nastupile Lidija Seder, Martina Gebaj, Vlatka Jerbić, Lana Loknar, Sara Blažević, Mihaela Turalija i Ines Šoštarić
Trenutno 3. mjesto na prvoligaškoj ljestvici, koje drže crvene iz grada sporta, dokaz je ozbiljnog i kvalitetnog rada u klubu, a pobjede juniorki i mlađih kadetkinja u svojim ligama, samo to i potvrđuju.

U narednom kolu slijedi teško gostovanje u Osijeku kod ŽOK Osijeka ll, a ako crvene odigraju na subotnjem nivou moguće je i iznenađenje.