3. KOLO 1.B.NOL OK BELIŠĆE – OK LINGA 3:1

Odbojkašice Belišća ostvarile su i treću pobjedu u 1.B. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi pobjedivši Lingu iz Osijeka 3:1 (26.28; 25.18;25:20; 25:17).
Iako su u prvom setu crvene vodile 24:21, Osječanke uspjevaju sa nekoliko blok poena preokrenut rezultat i u dramatičnoj završnici osvojit i set.
U drugom setu trener Kalem na poziciju tehničara uvodi Ines Šoštarić, dok je Majda Cvenić zaigrala na poziciji korektora, a rotacijom Lane Seder i Sare Blažević igra Belišćanki postaje napadački učinkovitija i više protivnički blok nije imao rješenja niti je uspjevao zaustaviti domaće igračice. Nakon što je proradio i blok, napose Lidije Seder i Lane Loknar, pobjeda više nije bila upitna, a osvojeni poeni (18, 20, 17) odbojkašica Linge u nastavku utakmice samo pokazuju da je i ovo bila još jedna uvjerljiva pobjeda mladih Belišćanki , koje trenutno drže vrh prvenstvene ljestvice.
Odbojkašice Belišća u 4.kolu igraju u Vinkovcima, a utakmica se igra u nedjelju u 19,30 sati.
U okviru Slavonske lige Belišće ll u subotu u 16 sati dočekuje OK Slavonski Brod.

U nedjelju u 11 sati počinje i Prvenstvo u maloj odbojci. OK Belišće je domaćin prvog turnira na kojem će još nastupiti Osijek, Linga i Posavina Brod. U konkurenciji je dvadeset ekipa,