21.kolo: Belišće-Županja 82:80 (18:16,23:26,20:21,21:17)

Pobjedom su se crveni oprostili od svojih navijača ove sezone. Gosti, koji su do sada skupili samo dvije pobjede u prvenstvu, imali su šut za pobjedu, no lopta ipak nije uspijela doći do koša i iznenađenje ipak nije kreirano.
Mučili su se domaći košarkaši od početka utakmice i nikako nisu uspjeli uspostaviti ravnotežu u obrani, dok je napad koliko toliko funkcionirao. Vidjelo se i u ovoj utakmici da belišćani teško razvijaju svoju igru kada u njoj nema Kristijana Pregleja, iako gosti po visini nisu bili u prednosti, no igra naše ekipe u velike je drugačija kada je kapetan u terenu. Gosti su uspjeli nakon minusa iz prve četvrtine okrenuti rezultat u svoju korist i poveli na kraju poluvremena, da bi svoju prednost čak i povećali do kraja trećeg perioda, dok domaći košarkaši nikako nisu mogli spojiti dobru igru u obrani i napadu. Ulaskom u zadnjih deset minuta bilo je očito da će crveni morati krenuti na sve ili ništa kako sebi i svojim navijačima ne bi priuštili iznenađenje prvenstva i sramotu izgubiti od ekipe koja je do sada skupila 19 poraza. Nešto boljom igrom u tih zadnjih deset minuta uspjeli su okrenuti rezultat i na kraju u zanimljivoj završnici odnijeti pobjedu, no ne baš lijep dojam ostao je na kraju svega, iako je pogled na tablicu dao naslutiti da gosti nemaju što tražiti u Belišću, ovaj rezultat ipak je realan odnos snaga u ovom trenutku. Sva sreća pa je ostalo još jedno kolo do kraja…
U redovima crvenih najviše poena postigli su Marko Mikulić 25, Zvonimir Blažević 17 i Toni Gradinjan 15, a kod gostiju Oršolić 22 i Labrtić 14.

Zadnje kolo naša ekipa gostuje u Oriovcu kod ekipe Rekord Tim.

BELIŠĆE: T.Gradinjan 15, Z.Blažević 17, Nađ, N.Gradinjan 7, Vidaković 2, Ljutak 6, D.Blažević 6, Markota, Mikulić 25, Cerjak, Funtak 4
ŽUPANJA: Labrtić 14, Smajić 3, Mitrović 10, Maskaljević, Benković, Bačić 11, Stjepanović 13, Tomić 7, Oršolić 22, Ivkić.