2. KOLO KUPA HRVATSKE – NASTAVLJENA ŽETVA MEDALJA MLADIH BELIŠĆANSKIH KAJAKAŠA I KANUISTICA U HRVATSKOJ KOSTAJNICI

Nakon 1. Utrke KUP-a RH koja se održala na Rabu najmlađi članovi Kajak kluba Belišće odlične rezultate postigli su i na 2. utrci KUP-a RH!
Naime, u subotu, 9. lipnja u Hrvatskoj Kostajnici na Uni održana je 2. utrka KUP-a RH u kajaku i kanuu! Da treneri Tea Galić i Ivan Orešković rade odličan posao i daju sve od sebe potvrdili su i na ovoj utrci! Sve utrke bile su na 500 metara, a mali Belišćani okitili su se s dva zlata, srebrom i broncama!
U MK 1 škola kajaka dječaci nakon dvije izlučne utrke svih pet predstavnika Kajak kluba Belišće plasiralo se u finale! U finalnoj utrci medaljom zlatnog sjaja okitio se Ian Andraković, dok je srebro osvojio Leon Potočki! U ovoj utrci sudjelovali su i David Grgić koji je u cilj uveslao 4., Dominik Savić 7., a Teo Krznarić 8.
U MK 1 škola kajaka djevojčice jedina predstavnica Kajak kluba Belišće u toj kategoriji, Mia Stojaković također se okitila zlatom!
Brončane medalje su zaslužili i mlađi kadeti u MK2 Dino Zanoški i Šimun Petranović!
Na ovom natjecanju još su sudjelovali i Paula Savić, Mato Šporčić, Filip Arsenić i Lovro Mađarić!
I ovoga puta djeci i trenerima podršku su dali brojni roditelji koji ih prate na gotovo sva natjecanja!
Mlade nade Kajak kluba Belišće polako, ali sigurno koračaju stopama svojih trenera i onih starijih članova kluba! Pred njima je u srpnju i 3. utrka KUP-a RH koja će se održati na Petnji!