11.kolo BELIŠĆE-VROS DARDA 98:55 (26:16,28:12,19:9,25:18)

Iako je ovo bila utakmica van konkurencije, naša je ekipa maksimalno ozbiljno odradila ovu utakmicu. Već do poluvremena stvorena je velika razlika i pitanje pobjednika u niti jednom trenutku nije bilo upitno. Važna je ovo pobjeda, prije svega zbog samopouzdanja ekipe pred derbi u Borovu slijedeći vikend, a i zbog poštede nastupa Kristijana Pregleja i Marka Solde i nije bilo potrebe riskirati sa njihovim nastupom. Također treba naglasiti na su utakmicu propustili i braća Gradinjan zbog bolesti, no na sreću izostanak ove četvorke na ovoj se utakmici nije osjetio.
Veseli podatak da se Antonio Bičvić polako uklapa u sustav ove ekipe, a tome svjedoči i podatak da je na ovoj utakmici Antonio bio prvi strijelac ekipe i definitivno će biti pojačanje do kraja ove sezone, a svi se nadaju i duže.
Crveni su na ovoj utakmici imali čak sedam dvoznamenkastih strijelaca, a oni su se po poenima poslagali ovako: Bičvić 20, Vidaković 16, Blažević 13, Markota 12, Mikulić 10, Funtak 10, Đolić 10. Kod gostiju Šarac je postigao 15, a Bačić 10 poena.

Subota pred nama našoj ekipi donosi derbi utakmicu u Borovu. naša ekipa trenutno na tablici ima malu prednost, pošto se utakmica Borova i Županje iz prošlog kola odgodila, dok je ekipa Borova ovo kola poražena u Osijeku. Eventualnom pobjedom u subotu u Borovu, u koju svi u klubu vjeruju, naša bi se ekipa pomalo primakla svome cilju, točnije prvom mjestu, no puno je kola još do kraja i definitivno će se ići kolo po kolo, utakmicu po utakmicu, no po trenutnoj formi naša se ekipa itekako ima pravo nadati pobjedi. Uz oporavak Kristijana Pregleja, Marka Solde i braće Gradinjan, ovaj sastav definitivno će ići po pobjedu u subotu i potvrdu dobre forme.

BELIŠĆE: Blažević 13, Nađ 1, Funtak 10, Vidaković 16, Markota 12, Mikulić 10, Ljutak, Đolić 10, Bičvić 21, Preglej, Cerjak 5, Soldo

VROS DARDA: Šarac 15, Raič 4, Zagrajski 4, Maskaljević 7, Ilić 5, I.Vincetić 3, Žulj 4, M.Vincetić, Petrić 1, Bačić 10, Bušić 2.